دسته بندي | مكانيك |
فرمت فايل | |
حجم فايل | 308 كيلو بايت |
پس از پرداخت، لينك دانلود فايل براي شما نشان داده مي شود
پرداخت و دانلود
چكيده مقاله:
وجود ويتامين ها، پروتئينها و مواد آلي ديگر در آب سيب سبب گرديده است كه اين ماده نسبت به عمليات تبخير حساس بوده و به همين دليل تبخير بايد در تجهيزاتي صورت پذيرد كه حداقل زمان اقامت و حداكثر راندمان را دارا باشند. وجود اين خصيصه در تبخير كننده لوله اي بلند با فيلم ريزان آن را براي تغليظ آب سيب بسيار مناسب ساخته است. در اين مقاله به تركيبات موجود درآب سيب و اثر تغليظ بر آنها پرداخته شده است و ضريب انتقال حرارت ضخامت فيلم مايع و زمان اقامت آن در تغليظ آب سيب بدست امده از مناطق مختلف ايران در يك پايلوت نيمه صنعتي متشكل از يك تبخير كننده حاوي فيلم ريزان مورد بررسي قرار گرفته است.نتايج نشان ميدهند كه تغييرات ضخامت فيلم ، ضريب انتقال حرارت و خواص ئيدروديناميكي و حرارت سيال كاملاً در محدوده جريان آرام استو مي وان با انجام چند مرحله، آب سيب را به غلظت مناسب رساند و به حد استاندارد لازم براي نسبت غلظت كنسانتره به اسيديته دست يافت.
كليدواژهها:
تبخير ، آب سيب ، خلاء ، فيلم ريزان ، ضريب انتقال حرارت
پس از پرداخت، لينك دانلود فايل براي شما نشان داده مي شود
پرداخت و دانلود