پاور پوينت جامع سوسيس و كالباس

۴ بازديد
دسته بندي علوم پايه
فرمت فايل pptx
حجم فايل 18.663 مگا بايت

پس از پرداخت، لينك دانلود فايل براي شما نشان داده مي شود

پرداخت و دانلود

سوسيس از واژه فرانسـوي كهن(saussich)  كه خود از واژه لاتـيـن(salsus)  به مـعـني نمك زده گـرفته شده، پـديـد آمـده اسـت.

 كــالباس(kielbasa)  در واقــــع يـك نـوع سوسيس لهستاني مي باشد، كه در ايران به تمام سوسيس هاي حجيـمـي كـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف ميگردند، اطلاق ميگردد

درواقع سوسيس  نوعي غذاي آماده است كه از گوشت چرخ‌كرده به همراه چربي حيواني، نمك، ادويه و گاهي اوقات گياهان معطر تهيه مي‌شود. معمولاً روي سوسيس‌ها، نوعي پوشش قرار مي‌گيره. سوسيس‌ها به دليل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاريخ مصرف طولاني دارند.

اين پروژه كه به صورت پاور پوينت مي باشد به طور كامل در باره تكنولوژي و فرايند سوسيس و كالباس و همچنين ماشين آلات و مواد اوليه اين فرآورده توضيحاتي داده شده است.

مناسب براي دانشجويان صنايع غذايي و درس تكنولوژي گوشت و شيلات

پس از پرداخت، لينك دانلود فايل براي شما نشان داده مي شود

پرداخت و دانلود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.